Over mij - Esmee Bartelink | Trouwfotograaf Groningen | Newborn fotograaf | Zakelijke fotograaf

Over mij

Waarschijnlijk heb je inmiddels al wat van mijn werk gezien op o.a. de website, nu even een beetje informatie over mijzelf zodat je ook weet wie er achter de camera staat. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er een klik is tussen ons zodat we de mooie, spontane en ongedwongen foto’s kunnen maken wanneer jij of jullie je op je gemak voelen bij mij.

Ik ben Esmee Bartelink, 35 jaar en heb 2 prachtige dochters, Evy en Floor. Ik ben geboren in Oldenzaal waarna we rond mijn 10e jaar verhuisd zijn naar Groningen en wonen wij samen in Kopstukken.

Ik ben iemand die erg spontaan, open en enthousiast is. Ik ben gek op dieren en heb daarnaast ook mijn eigen paardje wat vanaf jongs af aan al een drukke bezigheid is van mij.

Ik ben altijd al een bezige bij geweest, ondanks dat het soms best druk en hectisch kan zijn met een jong gezin en eigen bedrijf, vind ik het heerlijk om lekker bezig te zijn en heb ik altijd duidelijk voor ogen wat ik wil en wat mijn visie is!

In 2009 heb ik mijn eerste bruiloft gefotografeerd van vrienden en sindsdien ben ik niet meer te stoppen.

Voor mij is de grote kunst van fotografie … fotograferen wat je voelt in plaats van wat je ziet. Elke keer weer streven naar dat juiste gevoel en de juiste sfeer in de foto. Wat je ervaart en wat je werkelijk ‘ziet’.

Voor mij is dat de grote uitdaging en elke keer zoek ik weer naar het beste resultaat en het gevoel wat er wordt uitgestraald, niets is mooier en ingewikkelder dan de mens.

Bekijk ook

©2024 ESMEE BARTELINK FOTOGRAFIE
Kopstukken 12, Mussel
Disclaimer & Privacybeleid
Naar boven