Cakesmash - Esmee Bartelink Fotografie

Cakesmash

Lekker kliederen met taart, hoe leuk is dat! Super leuk ook voor de verjaardagskaart van je kindje zijn of haar eerste verjaardag.
De fotoshoot vind plaats bij mij in de studio, waar we leuke en mooie foto’s maken samen met het speciaal gemaakte taartje & eventueel een leuke naamslinger die je elk jaar weer kunt gebruiken! Na het kliederen gaat je kindje lekker in de tobbe voor leuke foto’s en zodat jullie kleintje natuurlijk weer lekker schoon mee naar huis kan.

Tijdens de fotoshoot maak ik verschillende foto’s zodat jullie een mooie collectie krijgen met verschillende mooie foto’s.

Vooraf mailen we altijd even om een afspraak te plannen en het decor, de taart en de kleding door te spreken.
Er zijn allerlei verschillende settings en kleuren mogelijk zoals jullie ze mooi vinden.

Mijn passie is om jullie kindje zo mooi & natuurlijk mogelijk op de foto te zetten..

Ik stuur graag mijn gratis brochure met daarin alle informatie en details voor de Cake Smash fotoshoot !

Tarieven Cakesmash

Cackesmash Lovely

Cakesmash Beautiful

Cakesmash Wonderful

175 euro
30 minuten
Setting door mij
Minimaal 10-15 Foto's
Luxe Cupcake Taart
Badder Sessie
Foto's via Wetransfer

  250 euro
  45 minuten
  Setting naar wens
  Minimaal 20-30 Foto's
  Luxe Cupcake Taart naar wens
  Badder Sessie
  Naamslinger cadeau
  Foto album 15x15
  24 pagina's Linnen
  Foto's via Wetransfer
  395 euro
  60 minuten
  Setting naar wens
  Minimaal 40-50 Foto's
  Luxe cupcake taart naar wens
  Badder Sessie
  Leuke foto's zonder taart
  Naamslinger cadeau
  Fotoalbum 20x20
  24 pagina's Linnen
  Foto's via Wetransfer & luxe USB stick

Cackesmash Lovely

175 euro
30 minuten
Setting door mij
Minimaal 10-15 Foto's
Luxe Cupcake Taart
Badder Sessie
Foto's via Wetransfer


Cakesmash Beautiful

250 euro
45 minuten
Setting naar wens
Minimaal 20-30 Foto's
Luxe Cupcake Taart naar wens
Badder Sessie
Naamslinger cadeau
Foto album 15x15
24 pagina's Linnen
Foto's via Wetransfer


Cakesmash Wonderful

395 euro
60 minuten
Setting naar wens
Minimaal 40-50 Foto's
Luxe cupcake taart naar wens
Badder Sessie
Leuke foto's zonder taart
Naamslinger cadeau
Fotoalbum 20x20
24 pagina's Linnen
Foto's via Wetransfer & luxe USB stick

Exclusief Reistijd/Kosten 0,30 cent PK

Kennismaking

Vooraf mailen we altijd even om een afspraak te plannen en het decor, de taart en de kleding door te spreken. Er zijn allerlei verschillende settings en kleuren mogelijk zoals jullie ze mooi vinden. Mijn passie is om jullie kindje zo mooi & natuurlijk mogelijk op de foto te zetten..

Albums

Zoveel prachtige foto’s van je kindje… zonde om ze alleen op de computer te laten staan. Een prachtig album is dan wel echt bijna onmisbaar met de mooiste foto’s en momenten om altijd weer naar terug te kunnen kijken. Nog even weer die heerlijk momenten en dat gevoel te herbeleven samen ! Een prachtig album wat jullie later door kunnen geven aan jullie kinderen.. Ik heb een ruime keuze aan prachtige en unieke albums met verschillende materialen, covers & graveringen.

Bekijk ook

Follow me

©2020 ESMEE BARTELINK FOTOGRAFIE
Musselweg 52, Mussel
Disclaimer Privacybeleid
Naar boven

Privacybeleid

Wij bedanken u voor het vertrouwen dat u in ons stelt. We beloven dat we zorgvuldig omgaan met de (persoons)informatie die u aan ons verstrekt. Deze informatie stellen we nooit beschikbaar aan anderen, tenzij we daartoe verplicht worden door de wetgever.

Om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben we in sommige gevallen gegevens van u nodig. Gegevens die verstrekt worden via contactformulieren worden opgeslagen. We gebruiken die informatie uitsluitend voor zaken waarvoor u ze beschikbaar hebt gesteld, bijvoorbeeld een inschrijving op de nieuwsbrief, een informatie-aanvraag, etc.

Bescherming persoonlijke gegevens

We hechten veel waarde aan de bescherming van persoonlijke gegevens. We voorzien in administratieve, technische en fysieke veiligheidsmaatregelen om onbevoegde onthulling, gebruik, wijziging en vernietiging van persoonlijke gegevens te voorkomen. We stellen alles in het werk om persoonlijke gegevens afdoende te beschermen tegen te verwachten risico’s.

Webstatistieken

De volledige website van Esmee Bartelink Fotografie (www.Esmee Bartelink Fotografie.nl) wordt door medewerkers van Esmee Bartelink Fotografie geanalyseerd met behulp van de webstatistiekenapplicatie Google Analytics. Als bezoeker van onze website werkt u mee aan het genereren van statistieken door pagina’s van onze site te lezen, hyperlinks op onze site aan te klikken en cookies te accepteren. Esmee Bartelink Fotografie garandeert dat de statistische gegevens over www.Esmee Bartelink Fotografie.nl, verkregen via Google Analytics, alleen voor gebruik van Esmee Bartelink Fotografie zijn ter verbetering van de usability en informatie op de website. Esmee Bartelink Fotografie zal nooit statistische gegevens aan derden aanbieden. Wanneer u meer wilt weten over de manier waarop Google omgaat met de informatie die u als bezoeker genereert, bezoekt u de pagina over het privacybeleid van Google.

Externe links

Er kunnen links naar andere websites op de Esmee Bartelink Fotografie website staan die totaal onafhankelijk opereren van Esmee Bartelink Fotografie en waar Esmee Bartelink Fotografie geen zeggenschap over heeft. We verzorgen enkel links naar andere websites ter informatie en gemak voor u. Het kan zijn dat andere websites een eigen privacybeleid hebben en we adviseren die goed door te lezen als u een bezoek brengt aan deze websites. Esmee Bartelink Fotografie is niet verantwoordelijk voor de informatie die wordt verstrekt of verkregen door deze websites of voor enig ander gebruik van de websites.

Intellectueel eigendom

U hebt het recht om de informatie op deze website te raadplegen, voor persoonlijk gebruik te downloaden en te reproduceren mits u de bron vermeldt, overeenkomstig de bepalingen van de wetten op het auteursrecht en andere rechten. De naam Esmee Bartelink Fotografie en ook het beeldmateriaal op deze site is beschermd en voor de reproductie of het gebruik van informatie (geluid, beeld, software, en dergelijke) is altijd voorafgaande schriftelijke toestemming vereist.

Aanpassingen

Dit privacybeleid kan tussentijds aangepast worden om veranderingen en aansluitende gevolgen voor het verkrijgen en beheren van gegevens bekend te maken. Als er wijzigingen worden aangebracht in deze tekst, kunt u aan de datum onderaan het document zien wanneer dit voor het laatst gebeurd is. We behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de manier waarop we met gegevens omgaan en om de voorwaarden zoals beschreven in dit privacybeleid aan te passen en om die aanpassingen toe te passen op al uw gegevens. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de op dat moment geldende voorwaarden van dit privacybeleid.