Albums - Esmee Bartelink | Trouwfotograaf Groningen | Newborn fotograaf | Zakelijke fotograaf

Albums

Zoveel prachtige foto’s van jou of jullie… zonde om ze alleen op de computer te laten staan. Een prachtig album is dan wel echt bijna onmisbaar met de mooiste foto’s en momenten om altijd weer naar terug te kunnen kijken. Nog even weer die heerlijk momenten en dat gevoel te herbeleven samen! Een prachtig album wat jullie later door kunnen geven aan jullie kinderen.. Ik heb een ruime keuze aan prachtige en unieke albums met verschillende materialen, covers & graveringen.

Ouderalbum – Mini album fotoshoot

Een ouderalbum is uiteraard ook mogelijk en erg leuk voor familie of vrienden die graag een mini versie van jullie trouwalbum willen hebben als herinnering aan deze prachtige dag!

Het is een optie om jullie fotoshoot, of dit nou een familie shoot, een Zwangerschaps- of Newbornshoot is of een Loveshoot, door mij te laten vastleggen in een mooi mini fotoalbum.

Hier zijn verschillende formaten in en meerdere voorkanten te kiezen zoals een mooie leren kaft, mooi Linnen in een door jullie uitgekozen kleur, een mooie foto op de voorkant of een lasertekst.

De verschillende formaten van de mini albums zijn 15×15, 15×20, 20×20, 20×30 0f 30×20 – groter is natuurlijk ook altijd mogelijk.
De mini albums beginnen al vanaf 49,95 Euro met 12 spreads, dat zijn 24 pagina’s.
Super mooi als aandenken aan een mooie trouwdag of leuke fotoshoot en handig om mee te nemen en te laten zien aan familie en/ of vrienden!

Bekijk ook

Familie
Bekijk
Loveshoot
Bekijk
Cakesmash
Bekijk
©2024 ESMEE BARTELINK FOTOGRAFIE
Kopstukken 12, Mussel
Disclaimer & Privacybeleid
Naar boven