Moeder & Kind fotoshoot - Esmee Bartelink | Trouwfotograaf Groningen | Newborn fotograaf | Zakelijke fotograaf

Moeder & Kind fotoshoot

Geplaatst op 29 mei 2020

Afgelopen week mocht ik mijn eerste moeder & kind fotoshoot doen, super leuk ! Deze mooie mama & haar prachtige kindjes, Luca & Noor mocht ik vastleggen in het bos bij Ter Borg in Sellingen nadat ze een leuke cadeaubon had gekregen van haar man!

Nadat ze de foto’s ontvangen hebben van de week kreeg ik echt een prachtige bericht van haar man:

‘ Dag Esmee, Ik kom net thuis en de foto’s mogen bekijken die je Karina hebt gestuurd. Wauw ! Enorm bedankt! Ik ben enorm ontroerd van de foto’s van mijn mooie gezinnetje. Nogmaals enorm bedankt ! Ik geniet nog even na, ik zie op de foto’s zoals m’n kinderen en vrouw zijn.. en niet te gekunsteld. Bizar wat het uitstraalt, bedankt prachtig ! ‘

En dit is nou precies waarom ik dit zo prachtig vind om te doen, om mensen deze dierbare & ‘ echte’ herinneringen te geven !

Bekijk ook

Bekijk

©2024 ESMEE BARTELINK FOTOGRAFIE
Kopstukken 12, Mussel
Disclaimer & Privacybeleid
Naar boven