Bruiloft Harmen & Lia 14-07-2017 - Esmee Bartelink | Trouwfotograaf Groningen | Newborn fotograaf | Zakelijke fotograaf

Bruiloft Harmen & Lia 14-07-2017

Geplaatst op 18 augustus 2017

Op 14-07-2017 de bruiloft van Harmen & Lia mogen fotograferen, wat een mooi bruidspaar en wat een mooie dag! Het was precies droog op de momenten dat het droog moest zijn voor de foto’s!

Harmen & Lia, heel veel gelukkig jaren samen en bedankt dat ik er deze dag bij mocht zijn om alles voor jullie vast te leggen!

Hieronder nog de recensie die ze mij stuurden, super leuk:

Een fotograaf uitzoeken voor onze trouwdag vonden we een lastige opgave.
We zijn allebei niet erg van de foto’s maken enz. en zagen er dan ook enorm tegenop.
Wij zijn via een bekende bij Esmee terecht gekomen en vanaf het eerste moment was het gevoel goed. Ze begreep wat wij voor ogen hadden en gaf daarbij een gemoedelijke en relaxte sfeer.
De dag zelf was heel fijn. We konden gewoon gezellig kletsen en heen en weer lopen. Af en toe kregen we een aanwijzing en we hadden er zelfs lol in. Geloof me… Dat is vrij bijzonder.
De rest van de dag was Esmee op de achtergrond en waren er geen geforceerde momenten. Wat ik helemaal knap vond is dat ze van mijn klas een prachtige groepsfoto heeft gemaakt. Ga er maar eens aanstaan om 26 kinderen mooi en stralend op de foto te krijgen….
Nu na de bruiloft zijn wij heel erg blij en tevreden. Het trouwalbum is geweldig mooi geworden en we hebben ruime keus aan prachtige foto’s die we thuis kunnen ophangen. Ik zal iedereen Esmee willen aanraden als fotograaf.

Wij hebben een top dag gehad!

Groetjes Harmen & Lia

Bekijk ook

Bekijk

©2024 ESMEE BARTELINK FOTOGRAFIE
Kopstukken 12, Mussel
Disclaimer & Privacybeleid
Naar boven