Trouwalbum

Tegenwoordig worden steeds meer trouwalbums digitaal en daarom werk ik met hoge kwaliteit digitale trouwalbums zodat jullie trouwdag compleet en op zijn mooist in het album verschijnt en lang mee gaat.
Er kan zelf gekozen worden welk album jullie willen en of er een prachtige leren of linnen kaft omheen gaat of een kaft met een fotocover, lasertekst of met prachtig plexiglas.
Er zijn verschillende mogelijkheden en alles is bespreekbaar !
Er zijn verschillende formaten leverbaar en mogelijkheid tot een vierkant, liggend of staand album.Ouderalbum - Mini album fotoshoot

Een ouderalbum is uiteraard ook mogelijk en erg leuk voor familie of vrienden die graag een mini versie van jullie trouwalbum willen hebben als herinnering aan deze prachtige dag !

Het is een optie om jullie fotoshoot, of dit nou een familie shoot, een Zwangerschaps- of Newbornshoot is of een Loveshoot, door mij te laten vastleggen in een mooi mini fotoalbum.

Hier zijn verschillende formaten in en meerdere voorkanten te kiezen zoals een mooie leren kaft, mooi Linnen in een door jullie uitgekozen kleur, een mooie foto op de voorkant of een lasertekst !

De verschillende formaten van de mini albums zijn 15×15, 15×20, 20×20, 20×30 0f 30×20 – groter is natuurlijk ook altijd mogelijk !
De mini albums beginnen al vanaf 49,95 Euro met 12 spreads, dat zijn 24 pagina’s.
Super mooi als aandenken aan een mooie trouwdag of leuke fotoshoot en handig om mee te nemen en te laten zien aan familie en/ of vrienden !