Over mij - Esmee Bartelink Fotografie

Over mij

Waarschijnlijk heb je inmiddels al wat van mijn werk gezien op o.a. de website, nu even een beetje informatie over mijzelf zodat je ook weet wie er achter de camera staat. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er een klik is tussen ons zodat we de mooie, spontane en ongedwongen foto’s kunnen maken wanneer jij of jullie je op je gemak voelen bij mij.

Ik ben Esmee Bartelink, 32 jaar en heb 2 prachtige dochters, Evy van 3,5 jaar en Floor van 1,5 jaar oud samen met mijn partner Ferdy. Ik ben geboren in Oldenzaal waarna we rond mijn 10e jaar verhuisd zijn naar Groningen en wonen wij samen met ons gezin nu alweer 10 jaar in het dorpje Mussel.

Ik ben iemand die erg spontaan, open en enthousiast is. Ik ben gek op dieren en heb daarnaast ook mijn eigen paardje wat vanaf jongs af aan al een drukke bezigheid is van mij.

Ik ben altijd al een bezige bij geweest, ondanks dat het soms best druk en hectisch kan zijn met een jong gezin en eigen bedrijf, vind ik het heerlijk om lekker bezig te zijn en heb ik altijd duidelijk voor ogen wat ik wil en wat mijn visie is !

in 2009 heb ik mijn eerste bruiloft gefotografeerd van vrienden en sindsdien ben ik niet meer te stoppen.

Voor mij is de grote kunst van fotografie … fotograferen wat je voelt in plaats van wat je ziet. Elke keer weer streven naar dat juiste gevoel en de juiste sfeer in de foto. Wat je ervaart en wat je werkelijk ‘ziet’.

Voor mij is dat de grote uitdaging en elke keer zoek ik weer naar het beste resultaat en het gevoel wat er wordt uitgestraald, niets is mooier en ingewikkelder dan de mens.

Bekijk ook

Follow me

©2020 ESMEE BARTELINK FOTOGRAFIE
Musselweg 52, Mussel
Disclaimer Privacybeleid
Naar boven

Privacybeleid

Wij bedanken u voor het vertrouwen dat u in ons stelt. We beloven dat we zorgvuldig omgaan met de (persoons)informatie die u aan ons verstrekt. Deze informatie stellen we nooit beschikbaar aan anderen, tenzij we daartoe verplicht worden door de wetgever.

Om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben we in sommige gevallen gegevens van u nodig. Gegevens die verstrekt worden via contactformulieren worden opgeslagen. We gebruiken die informatie uitsluitend voor zaken waarvoor u ze beschikbaar hebt gesteld, bijvoorbeeld een inschrijving op de nieuwsbrief, een informatie-aanvraag, etc.

Bescherming persoonlijke gegevens

We hechten veel waarde aan de bescherming van persoonlijke gegevens. We voorzien in administratieve, technische en fysieke veiligheidsmaatregelen om onbevoegde onthulling, gebruik, wijziging en vernietiging van persoonlijke gegevens te voorkomen. We stellen alles in het werk om persoonlijke gegevens afdoende te beschermen tegen te verwachten risico’s.

Webstatistieken

De volledige website van Esmee Bartelink Fotografie (www.Esmee Bartelink Fotografie.nl) wordt door medewerkers van Esmee Bartelink Fotografie geanalyseerd met behulp van de webstatistiekenapplicatie Google Analytics. Als bezoeker van onze website werkt u mee aan het genereren van statistieken door pagina’s van onze site te lezen, hyperlinks op onze site aan te klikken en cookies te accepteren. Esmee Bartelink Fotografie garandeert dat de statistische gegevens over www.Esmee Bartelink Fotografie.nl, verkregen via Google Analytics, alleen voor gebruik van Esmee Bartelink Fotografie zijn ter verbetering van de usability en informatie op de website. Esmee Bartelink Fotografie zal nooit statistische gegevens aan derden aanbieden. Wanneer u meer wilt weten over de manier waarop Google omgaat met de informatie die u als bezoeker genereert, bezoekt u de pagina over het privacybeleid van Google.

Externe links

Er kunnen links naar andere websites op de Esmee Bartelink Fotografie website staan die totaal onafhankelijk opereren van Esmee Bartelink Fotografie en waar Esmee Bartelink Fotografie geen zeggenschap over heeft. We verzorgen enkel links naar andere websites ter informatie en gemak voor u. Het kan zijn dat andere websites een eigen privacybeleid hebben en we adviseren die goed door te lezen als u een bezoek brengt aan deze websites. Esmee Bartelink Fotografie is niet verantwoordelijk voor de informatie die wordt verstrekt of verkregen door deze websites of voor enig ander gebruik van de websites.

Intellectueel eigendom

U hebt het recht om de informatie op deze website te raadplegen, voor persoonlijk gebruik te downloaden en te reproduceren mits u de bron vermeldt, overeenkomstig de bepalingen van de wetten op het auteursrecht en andere rechten. De naam Esmee Bartelink Fotografie en ook het beeldmateriaal op deze site is beschermd en voor de reproductie of het gebruik van informatie (geluid, beeld, software, en dergelijke) is altijd voorafgaande schriftelijke toestemming vereist.

Aanpassingen

Dit privacybeleid kan tussentijds aangepast worden om veranderingen en aansluitende gevolgen voor het verkrijgen en beheren van gegevens bekend te maken. Als er wijzigingen worden aangebracht in deze tekst, kunt u aan de datum onderaan het document zien wanneer dit voor het laatst gebeurd is. We behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de manier waarop we met gegevens omgaan en om de voorwaarden zoals beschreven in dit privacybeleid aan te passen en om die aanpassingen toe te passen op al uw gegevens. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de op dat moment geldende voorwaarden van dit privacybeleid.