Bruidsfotografie - Esmee Bartelink Fotografie

Bruidsfotografie

Jullie gaan trouwen en dit is natuurlijk een dag om nooit meer te vergeten en waarop de toekomst wordt gebouwd! Hoe bijzonder!

Bij een bruidsreportage draait het om de momenten, de blijdschap.. Deze dag moet perfect verzorgt zijn en tot in de puntjes vastgelegd zijn uiteraard.
Ik probeer dan ook altijd weer om die prachtige momenten voor jullie vast te leggen en te vangen in mijn foto’s, de blijdschap, de tranen, die kleine intieme momentjes.. zodat jullie een prachtige herinnering overhouden aan deze onvergetelijke dag!

Willen jullie mij graag als fotograaf op jullie bruiloft?

Het is altijd fijn van te voren alvast een keer een afspraak te maken ter kennismaking, jullie willen ook vast graag even zien met wie jullie te maken krijgen en of het klikt. Dan bespreken van de mogelijkheden en verwachtingen en maak ik een offerte op maat, elke bruiloft is namelijk uniek ! Stuur even een bericht om te kijken of ik nog beschikbaar ben op jullie grote dag !

Ik ben veel werkzaam als trouwfotograaf in Groningen, Drenthe, Friesland & Overijssel. Willen jullie mij graag als trouwfotograaf en wonen jullie verder weg? Geen enkel probleem, mail me gerust voor de mogelijkheden !

Prijzen voor bruidsfotografie beginnen bij €1095,- voor 6 uur fotografie incl. een verrassingsalbum en reiskosten binnen Nederland. Ik stuur graag mijn digitale brochure met mijn verschillende pakketten en meer informatie.

Kennismaking

Graag ontmoet ik jullie in een kennismakingsgesprek zodat ik jullie wat beter kan leren kennen, we kunnen kijken of het klikt en ik ben natuurlijk ontzettend benieuwd
naar jullie verhaal!

Dan kunnen we meteen de dag samen doorlopen zodat ik weet wat jullie wensen zijn voor jullie grote dag, tevens kan ik daarop meteen een passende offerte op maat maken voor jullie waar ik reken hou met al jullie wensen. Tijdens de kennismaking kunnen jullie een mooi portfolio album doorbladeren zodat
jullie mijn werk verder kunnen zien en meteen een voorbeeld hebben hoe een album eruit ziet.

Albums

Zoveel prachtige foto’s van jullie onvergetelijke dag… zonde om ze alleen op de computer te laten staan.

Een prachtig album is dan wel echt bijna onmisbaar met de mooiste foto’s en momenten om altijd weer naar terug te kunnen kijken met jullie familie & vrienden . Nog even weer die heerlijk momenten en dat gevoel te herbeleven samen ! Een prachtig album wat jullie later door kunnen geven aan jullie kinderen of misschien wel kleinkinderen.. Ik heb een ruime keuze aan prachtige en unieke albums met verschillende materialen, covers & graveringen.

Al deze informatie krijgen jullie van mij ook mee tijdens het kennismakingsgesprek zodat
jullie dit thuis rustig samen kunnen bekijken.

Bekijk ook

Cakesmash
Bekijk
Loveshoots
Bekijk

Follow me

©2020 ESMEE BARTELINK FOTOGRAFIE
Musselweg 52, Mussel
Disclaimer Privacybeleid
Naar boven

Privacybeleid

Wij bedanken u voor het vertrouwen dat u in ons stelt. We beloven dat we zorgvuldig omgaan met de (persoons)informatie die u aan ons verstrekt. Deze informatie stellen we nooit beschikbaar aan anderen, tenzij we daartoe verplicht worden door de wetgever.

Om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben we in sommige gevallen gegevens van u nodig. Gegevens die verstrekt worden via contactformulieren worden opgeslagen. We gebruiken die informatie uitsluitend voor zaken waarvoor u ze beschikbaar hebt gesteld, bijvoorbeeld een inschrijving op de nieuwsbrief, een informatie-aanvraag, etc.

Bescherming persoonlijke gegevens

We hechten veel waarde aan de bescherming van persoonlijke gegevens. We voorzien in administratieve, technische en fysieke veiligheidsmaatregelen om onbevoegde onthulling, gebruik, wijziging en vernietiging van persoonlijke gegevens te voorkomen. We stellen alles in het werk om persoonlijke gegevens afdoende te beschermen tegen te verwachten risico’s.

Webstatistieken

De volledige website van Esmee Bartelink Fotografie (www.Esmee Bartelink Fotografie.nl) wordt door medewerkers van Esmee Bartelink Fotografie geanalyseerd met behulp van de webstatistiekenapplicatie Google Analytics. Als bezoeker van onze website werkt u mee aan het genereren van statistieken door pagina’s van onze site te lezen, hyperlinks op onze site aan te klikken en cookies te accepteren. Esmee Bartelink Fotografie garandeert dat de statistische gegevens over www.Esmee Bartelink Fotografie.nl, verkregen via Google Analytics, alleen voor gebruik van Esmee Bartelink Fotografie zijn ter verbetering van de usability en informatie op de website. Esmee Bartelink Fotografie zal nooit statistische gegevens aan derden aanbieden. Wanneer u meer wilt weten over de manier waarop Google omgaat met de informatie die u als bezoeker genereert, bezoekt u de pagina over het privacybeleid van Google.

Externe links

Er kunnen links naar andere websites op de Esmee Bartelink Fotografie website staan die totaal onafhankelijk opereren van Esmee Bartelink Fotografie en waar Esmee Bartelink Fotografie geen zeggenschap over heeft. We verzorgen enkel links naar andere websites ter informatie en gemak voor u. Het kan zijn dat andere websites een eigen privacybeleid hebben en we adviseren die goed door te lezen als u een bezoek brengt aan deze websites. Esmee Bartelink Fotografie is niet verantwoordelijk voor de informatie die wordt verstrekt of verkregen door deze websites of voor enig ander gebruik van de websites.

Intellectueel eigendom

U hebt het recht om de informatie op deze website te raadplegen, voor persoonlijk gebruik te downloaden en te reproduceren mits u de bron vermeldt, overeenkomstig de bepalingen van de wetten op het auteursrecht en andere rechten. De naam Esmee Bartelink Fotografie en ook het beeldmateriaal op deze site is beschermd en voor de reproductie of het gebruik van informatie (geluid, beeld, software, en dergelijke) is altijd voorafgaande schriftelijke toestemming vereist.

Aanpassingen

Dit privacybeleid kan tussentijds aangepast worden om veranderingen en aansluitende gevolgen voor het verkrijgen en beheren van gegevens bekend te maken. Als er wijzigingen worden aangebracht in deze tekst, kunt u aan de datum onderaan het document zien wanneer dit voor het laatst gebeurd is. We behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de manier waarop we met gegevens omgaan en om de voorwaarden zoals beschreven in dit privacybeleid aan te passen en om die aanpassingen toe te passen op al uw gegevens. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de op dat moment geldende voorwaarden van dit privacybeleid.