Loveshoot

Loveshoot

Een mooie Loveshoot boeken voor jou en je partner? Wat ontzettend leuk! Dit kan natuurlijk zomaar zijn, omdat jullie gewoon mooie foto’s samen willen..
Of.. omdat jullie gaan trouwen, gefeliciteerd ! Wat mooi om dit met een Loveshoot vast te leggen, en tevens mooie foto’s eraan over te houden om eventueel te gebruiken voor jullie trouwkaart !

Wat kun je van mij verwachten van een Loveshoot:

Vooraf hebben we altijd even mail contact waarin we een datum plannen voor de Loveshoot en bespreken wat jullie wensen zijn en wat jullie leuk vinden.

Daarnaast kunnen jullie van mij verwachten :

– Mijn creativiteit
– een Loveshoot duurt ongeveer 60 minuten
– Ik fotografeer uitsluitend buiten, dit geeft vaak een mooie natuurlijke en ontspannen sfeer en uitstraling.
– Neem gerust leuke accessoires mee die jullie graag op de foto willen – krijtbordjes met datum, spullen die een grote betekenis voor jullie hebben, alles mag en kan!
– Binnen 2 weken ontvangen jullie ongeveer 25 tot 30 foto’s via WeTransfer
– vervolgens ontvangen jullie thuis een DVD met alle foto’s daarop in hoge resolutie en zonder watermerk, hiermee kunnen jullie alles doen waardoor jullie niet vast zitten aan dure nabestellingen.
– Prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten binnen een straal van 15km, daarbuiten 0,30ct p/km
– Prijzen zijn inclusief nabewerkingsuren

Een Loveshoot kost 150,- Euro

Mochten jullie ook de bruidsreportage bij mij boeken dan krijgen jullie een leuke korting op de Loveshoot, vraag naar de mogelijkheden en ik maak een leuke totaalprijs !

Optioneel:

Het is een optie om deze mooie Loveshoot door mij te laten vastleggen in een mooi mini fotoalbum.

Hier zijn verschillende formaten in en meerdere voorkanten te kiezen zoals een mooie leren kaft, mooi Linnen in een door jullie uitgekozen kleur, een mooie foto op de voorkant of een lasertekst !

De verschillende formaten van de mini albums zijn 15×15, 15×20, 20×20, 20×30 0f 30×20 – groter is natuurlijk ook altijd mogelijk !
De mini albums beginnen al vanaf 49,95 Euro met 12 spreads, dat zijn 24 pagina’s.
Super mooi als aandenken en handig om mee te nemen en te laten zien aan familie en/ of vrienden !