Info & Tarieven

Info & Tarieven

Fotoshoot
Alles is mogelijk, wil je alleen op de foto en wil je graag eens leuke en mooie foto’s van jezelf.. of gezellig met vrienden of als stel op de foto? Geen probleem, boek een leuke fotoshoot, vriendinnen shoot of love shoot !
Ik sta altijd open voor ideeën, dus je kunt altijd vrijblijvend een e-mail sturen naar info@esmeebartelink.nl en dan heb je gauw een reactie terug met de mogelijkheden, prijzen en informatie.
Klik HIER om mijn portfolio Fotoshoots te bekijken !

Familiefoto’s en kinderfotografie
Hoe belangrijk is het om af en toe die kostbare gezichten in je familie vast te leggen.. Leuke foto’s van de kinderen of kleinkinderen voor de familie, of een mooie nieuwe gezinsfoto omdat de vorige foto toch al weer verouderd is..
Voor de mogelijkheden, prijzen en informatie kunt u mailen naar info@esmeebartelink.nl en je hebt snel een vrijblijvende reactie terug.
Klik HIER om mijn portfolio Familie & Kinderen te bekijken !

Reiskostenvergoeding 25 ct/km.

Zwanger, Newborn & Baby

Wauw… wat bijzonder! Zwanger of je pasgeboren kindje, dit zijn beide ontzettend mooie en bijzondere momenten die het verdienen om nooit meer vergeten te worden!
Niks mooier om dit te laten vastleggen om hier altijd naar terug te kunnen kijken later..
Mail gerust voor informatie en prijzen voor een Zwangerschaps fotoshoot of een newborn fotoshoot, dan zorg ik voor prachtige foto’s van deze bijzondere gebeurtenis!
De meest geschikte weken om een zwangerschapsfotoshoot te doen is tussen de 34e en 38e week..
Klik HIER om een kijkje te nemen in mijn portfolio zwanger !
Met een newbornshoot is het mooiste om het binnen de eerste 10 dagen na de geboorte te doen. In deze begindagen is het het mooist vastleggen van de baby omdat jullie kleine baby dan nog heel mooi zelf opkrult en prachtig slapend kan worden vastgelegd, dit reflex trekt vaak rond de 14 dagen beetje bij beetje weg..

Klik HIER voor een kijkje in mijn portfolio Newborn & Baby !

Newborn Charlotte, Newborn, Newborn fotografie, baby fotografie, newborn fotograaf, fotograaf groningen, fotograaf mussel, esmee bartelink fotografie