Cake Smash Fotoshoot !

  Nu ook mogelijk bij Esmee Bartelink Fotografie !
  Niets is leuker voor je kindjes eerste verjaardag dan een leuke Cake Smash fotoshoot, lekker kliederen met taart, wat is er nou leuker dan dat !
  Wij regelen een prachtige setting inclusief taart en als extra optie kun je nog een mooi unieke persoonlijke vlaggenlijn met de naam van je kindje bestellen, deze kun je ook elke verjaardag weer gebruiken en blijft leuk.
  Kijk gerust even rond in mijn portfolio, bevalt mijn stijl? Dan kunt u altijd vrijblijvend een bericht sturen via de contact pagina, u heeft snel antwoord terug met de verschillende mogelijkheden !

  Leuk als mooie herinnering van de eerste verjaardag en ook erg leuk om te gebruiken als uitnodiging voor de 1e verjaardag van je kindje, in samenwerking met Marije’s Taartjes zorgen we voor een mooie taart op maat voor de leukste foto’s !

  Lijkt dit jou ook zo leuk? Neem dan gauw contact op en dan bespreken we alle mogelijkheden, te boeken vanaf slechts 150,- Euro !

  Dit is inclusief:

  20 foto’s in hoge resolutie op DVD
  Een mooie taart op maat gemaakt voor je kindje
  Leuke unieke inrichting voor de foto’s
  Ik kom met de taart en attributen bij jullie thuis mits de ruimte dat toelaat

 

Ook een unieke vlaggenlijn met naam?

Wil je ook graag een mooie unieke handgemaakte vlaggenlijn? Dat kan! Deze kunnen we gebruiken tijdens de cake smash fotoshoot en is een mooi en unieke vlaggenlijn die elk jaar weer te gebruiken is tijdens de verjaardag van je kindje !
Speciaal op maat gemaakt en hij blijft elke verjaardag weer leuk! Deze kunnen natuurlijk ook altijd los worden besteld voor andere doeleinden dan alleen een cake smash fotoshoot, stuur gerust een bericht mocht je een ander idee hebben.
Hieronder wat voorbeelden van de prachtige vlaggenlijnen van Made by Joyce..